» » Студенти ЗУНУ діляться враженнями про навчання у провідному університеті Німеччини

Студенти ЗУНУ діляться враженнями про навчання у провідному університеті Німеччини

Дата: 17-08-2022, 12:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти 4 курсу освітньої програми «Міжнародна економіка» Західноукраїнського національного університету діляться враженнями про навчання у Дрезденському технічному університеті:

«Ось пройшло вже 5 місяців нашого перебування у Німеччині. Нарешті екзамени вже складені, всі іспити написані. Тепер нам залишається лише чекати результатів. Не віриться, що так швидко пройшов час і наше семестрове навчання у Дрезденському технічному університеті підходить до завершення.

Згадуючи наш початок, варто зазначити, що ми довго намагалися розібратися з усім, що тут є і тим, як воно функціонує. Особливо нас вразила бібліотека, адже це місце, де хочеться перебувати і наполегливо вчитися, тому студентів там завжди багато. Одразу після приїзду у нас розпочалися курси німецької мови, зустріч з професором, екскурсії закладом вищої освіти та містом Дрезден. Звичайно ж не обійшлося і без формальностей: відкриття банківського рахунку, страховка, реєстрація. Проте, зі всіма документами нам допомагав наш куратор з Дрезденського вишу.

Потім розпочалося найцікавіше - це вибір курсів з понад 100 дисциплін. Також університет дає можливість додатково вивчати різноманітні іноземні мови. Я обрала китайську та польську. Це було справді класно і цікаво.

 Наше навчання вже закінчується, але ми маємо ще місяць, тому ми плануємо витратити цей час на подорожі й знайомство з новими людьми».