» » Здобувай освіту європейського рівня разом із #Міжнародний_ЗУНУ

Здобувай освіту європейського рівня разом із #Міжнародний_ЗУНУ

Дата: 17-08-2022, 16:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Вітаю! Мене звати Таїсія. Я розповім вам про невипадкові випадковості. Це моє друге літо у Файному, і вже зовсім скоро я розпочну навчання на 2 курсі за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» у Західноукраїнському національному університеті.

Родом я із Бахмута, де зараз проходять найжорстокіші бої за нашу свободу, волю та незалежність України. Приїхала я до Тернополя вперше рік тому і якось так випадково я  подала документи до ЗУНУ.          Я не думала, що буду студенткою тут, бо дуже далеко від дому, але я щаслива, що опинилася у серці Галичини, у файному місті Тернополі і обрала навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина для навчання. За короткий проміжок часу я зрозуміла, що тут тебе не залишать на одинці з проблемами. Директор інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Ірина Іващук та її заступники роблять усе для того, щоб студенти відчували себе в університеті, як вдома. Не лише допомагають із вирішенням різних проблем, але й роблять усе, щоб навчання в університеті було по-справжньому змістовним і насиченим. Окрім класичних занять за розкладом, ми систематично маємо можливість спілкуватися із Надзвичайними і Повноважними послами України, генеральними і почесними консулами, депутатами нашої держави та іншими відомими особистостями. Щоразу ми спостерігаємо як народжуються нові креативні ідеї, як згодом вони перетворюються у круті проєкти, учасниками яких є студенти #Міжнародного_ЗУНУ. Бачимо, як людьми керує енергія робити добрі справи і це неабияк мотивує розвиватися.

Завідувачка кафедри Оксана Тулай та наші викладачі роблять усе для того, щоб заняття проходили цікаво. Щодня ми здобуваємо нові знання, спілкуємося, що допомагає краще розуміти дипломатичне життя та отримати знання, які знадобляться у майбутньому». 

 

Навчайтеся разом з нами і здобувайте освіту європейського рівня!

 

Контактна інформація:

Тел.:+38 050 524 50 73

        +38 067 340 33 71

        +38 098 616 85 15

 

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua