» » Дорога університетська родино, тернополяни, українці!

Дорога університетська родино, тернополяни, українці!

Дата: 24-08-2022, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні для нашої країни надважливий день. День, що вкотре нагадує нам про багатостраждальну й тернисту історію нашої свободи, єдності та волі, прагнення кожного із нас щасливо жити на своїй землі. День Незалежності України - це випробування,на перехрестях становлення нашої держави, які завжди нам нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого національного формування.

Упродовж років нескорений український народ виборює право на мирне життя, впевнено захищаючи свою цілісність та суверенність, ідеали демократії й гідність. 

Зруйновані міста та села, згорьовані люди – саме такою є зараз Україна. Та попри це, ми віримо у свою перемогу і робимо усе для того, щоб її наблизити, адже прагнемо щасливого майбутнього для своїх дітей.

Незважаючи на усі перешкоди ми продовжуємо виховувати сильну націю непоборної держави, загартовуємо дух нашої самосвідомості, плекаємо у кожному повагу та любов до своєї Батьківщини.

 Нехай спокій і злагода знову запанують у нашому домі, а плідна праця та віра в Бога буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Бажаю кожному із нас стійкості , рішучості та мужності. 

З Днем Незалежності, моя країно!  

Об’єднуймо сміливі серця, адже ми – незламні! 

Слава Україні! Героям слава!


Ректор                          Андрій КРИСОВАТИЙ