» » Справжній гуру у світі перемовин Марті Латц навчатиме студентів ЗУНУ

Справжній гуру у світі перемовин Марті Латц навчатиме студентів ЗУНУ

Дата: 26-08-2022, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Репутаційні інтереси, креативність та підготовка - основні елементи майже усіх успішних перемовин. Так вважає справжній гуру у сфері перемовин, автор бестселерів, міжнародний тренер та засновник LATZ Negotiation пан Марті Латц.

 

Нещодавно директорка навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету Оксана Коваль мала честь вести перемовини про співпрацю та приєднання до команди викладачів програми «Психологія перемовин та медіація» із шанованим у світі фахівцем у сфері перемовин Мартіном Латцем.

 

З 1995 року пан Латц навчив понад 100 000 юристів та бізнес-фахівців у всьому світі, зокрема в Гонконзі, Лондоні, Пекіні, Шанхаї, Сінгапурі, Празі, Брюсселі, Сеулі та Бангкоку. Цікаво, що він навчав мистецтву ведення перемовин перших осіб Білого дому. Зокрема, президент США Барак Обама є одним із колишніх учнів пана Латца.

Марті Латц також вів перемовини для Білого дому на національному та міжнародному рівнях і протягом десяти років був професором у Коледжі права Сандри Дей О’Коннор при Університеті штату Арізона.

Розробник стратегічних систем ведення перемовин Марті Латц витратив понад 25 років на дослідження, тестування та вдосконалення інноваційної системи ведення перемовин «Отримати перемогу!» Він умістив увесь свій досвід в 5-крокову систему, яку можуть використовувати навіть новачки, щоб опанувати цю майстерність.

 

Надзвичайний післясмак від цієї розмови та чудові результати домовленостей. Отож, пан Латц люб’язно погодився прочитати лекційний курс для студентів магістерської програми «Психологія перемовин та медіація», що реалізується на базі ННІК ЗУНУ спільно з Нідерландською бізнес-академією.

А ще було багато щемливого спілкування про війну в Україні. Пан Латц висловив щирі співчуття за загиблими військовими та цивільними громадянами. А також був дуже щедрим на слова підтримки та захоплення героїзмом українських людей.

 

І поки ми уточнюємо теми, домовляємося про організацію та ведемо мову про об'єднання фахових зусиль з експертами з усього світу для розвитку сфери перемовин та медіації в Україні, усіх, хто ще вагався щодо вступу на навчання за міжнародною магістерською програмою двох дипломів «Психологія перемовин та медіація», щиро запрошуємо доєднуватися до нашої команди та отримувати якісну освіту разом з нами!

 

Більше інформації за номером: 0969795012 (Оксана Євгенівна)