» » У навчально-науковому інституті комунікацій ЗУНУ розпочали тренінговий курс для поліцейських

У навчально-науковому інституті комунікацій ЗУНУ розпочали тренінговий курс для поліцейських

Дата: 26-08-2022, 10:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою професійного самовдосконалення державних службовців ГУНП в Тернопільській області, набуття ними нових психологічних компетентностей та відповідно до Меморандуму про співробітництво між Західноукраїнським національним університетом та Головним управлінням Національної поліції в Тернопільській області, підписаного у 2021 р., розпочалось навчання за короткостроковою програмою «Ефективні способи поведінки у кризовій ситуації».

Ведуча програми Марія Бригадир - директорка школи професійного розвитку «АКМЕ» навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри психології та соціальної роботи Західноукраїнського національного університету.

У межах програми слухачі матимуть змогу отримати знання та засвоїти нові практичні навички за такими темами: кризові ситуації, копінг-стратегії поведінки в кризовій ситуації, стрес, різновиди стресу, перша психологічна допомога в стресовій ситуації, способи подолання стресових реакцій.

 

Відрадно спостерігати уже рік активну співпрацю сторін, що здійснюється безпосередньо на рівні навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету та управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Адже сторони систематично обмінюються досвідом у таких напрямах:

  • спільна розробка та обмін освітніми програмами, професійним досвідом;
  • організація лекцій, ceмінapiв, дискусійних платформ;
  • спільне партнерство у розробці міжнародних iнiцiатив;
  • залучення ГУНП в Тернопільській області у якості зовнішніх стейкхолдерів до магістерської програми «Психологія перемовин та медіація».