Засідання Вченої ради ЗУНУ

Дата: 26-08-2022, 18:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулося чергове засідання Вченої ради університету. У час непростих викликів для нашої держави, ми працюємо й адаптуємося під нові реалії сьогодення.
Засідання розпочали із хвилини мовчання, вшановуючи пам’ять загиблих в російсько-українській війні.
Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий звернувся до колег й зазначив:
“Нещодавно Україна відзначила свій 31 День Незалежності. До незалежності Україна йшла довгим шляхом, тому ми, українці, так цінуємо свободу. У цей день ворог привітав нас численною кількістю обстрілів. Український народ платить неймовірну ціну у цій війні, тому кожен має бути на своєму місці й робити все можливе для наближення нашої спільної перемоги.
Ми повинні боротися, жити і впевнено йти до перемоги заради всіх, хто вже не з нами, й заради майбутніх поколінь! Слава Україні!”
На порядку денному колеги розглянули такі питання: затвердження графіку освітнього процесу на 2022/2023 навчальний рік, присвоєння почесного звання “Doctor Honoris Сausa WUNU” Олександру Балануці та Яну ван Звітену, звання “Почесний працівник університету” Людмилі Івасько, відзначення студентів та викладачів за успішний виступ збірної на Європейських університетських іграх, рекомендацію до друку з присвоєнням грифу “Рекомендовано вченою радою ЗУНУ” навчальних посібників, рекомендацію до друку наукових журналів.