» » Студенти ЗУНУ діляться враженнями про навчання!

Студенти ЗУНУ діляться враженнями про навчання!

Дата: 29-08-2022, 11:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка групи МВСК-21 Катерина Гурневич, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ розповідає про насичене студентське життя у класичному університеті Тернополя:

 

«Вже з 7-го класу, я чітко знала, що хочу навчатися за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Закінчуючи 11 клас я постала перед вибором: в який університет вступати? Одного дня ми з мамою відвідали День відкритих дверей у ЗУНУ і, зокрема, побували у навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина. Саме тоді я зрозуміла, що хочу навчатись тут. З того часу минуло більше року і я жодного разу не розчарувалася у своєму виборі.

 

Наш перший навчальний рік в університеті, не зважаючи на пандемію та війну, був сповнений цікавими подіями: посвята в першокурсники, зустріч з послами країн G7, цікаві та мотиваційні зустрічі з послами і запрошеними спікерами, перша Школа менторства. Я щиро вдячна за безцінний досвід, який черпаю в стінах нашого університету. Зараз я з нетерпінням чекаю навчання на другому курсі і чітко знаю, що цей навчальний рік буде сповнений цікавими викликами, які допоможуть розкрити себе і здобути новий професійний досвід».

 

Приєднуйтесь до нас!

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:
Тел.: +38 050 524 50 73

         +38 067 340 33 71

         +38 098 616 85 15

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.
Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua.