» » Запрошуємо студентів взяти участь у конкурсному відборі

Запрошуємо студентів взяти участь у конкурсному відборі

Дата: 31-08-2022, 12:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет упродовж двох років бере участь у глобальному освітньому проєкті з міжнародного бізнесу, крос-культурних комунікацій та інноваційного цифрового навчання Global Case Study Challenge (GCSC).

Унікальна можливість для студентів класичного університету Тернополя безкоштовно навчатися у найкращих викладачів провідних університетів та бізнес-шкіл світу, вдосконалювати свою англійську, лідерські та навички цифрових досліджень, культурний інтелект. Такий досвід стане вагомим аргументом для працевлаштування у світових корпораціях!

Global Case Study Challenge (#GCSC) - це проєкт з міжкультурної цифрової бізнес-освіти, який створює унікальний досвід для особистісного та професійного розвитку. Викладачі і студенти університетів з різних куточків світу об’єднуються для експериментального навчального обміну, моделювання світового ринку і спільного пошуку нових бізнес-рішень на принципах сталого розвитку.

Студентів об’єднають у глобальні віртуальні команди та призначать тематичне дослідження та різні види діяльності, над якими вони працюють у команді протягом 8 тижнів. Працюючи над міжнародними бізнес-завданнями, студенти не тільки отримують знання в різних тематичних сферах кейсів, але й досвід роботи з людьми з різних культур, часових поясів, навчальних програм і все це у віртуальному контексті!

Хочеш пройти конкурс та потрапити на цей крутий проєкт? Заповнюй реєстраційну Google-форму за посиланням:  https://forms.gle/hrXCaLWuTf1KTt9x9

Заявки приймаються до 5 вересня, поспішай!

Конкурсний відбір відбудеться під час IV International Week WUNU 7 вересня 2022 року о 16:00.