День знань

Дата: 1-09-2022, 10:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Дорогі студенти, шановні батьки, високоповажні колеги!
Сьогодні в Україні особливий День знань, який об’єднує прагнення мільйонів українців жити, навчатися, працювати у мирній, вільній, щасливій Україні. У час складних випробувань для нашої Батьківщини ми розпочинаємо навчальний рік з вірою у перемогу та впевненістю у тому, що наше майбутнє буде світлим.
Першовересень завжди особливо хвилюючий для молоді, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Ми дуже раді, що маємо змогу зустріти вас в аудиторіях Західноукраїнського національного університету, де ви зможете розвиватися, знайти друзів, здобути омріяний фах. Дякуємо Збройним силам України, які міцно тримають оборону на наших рубежах й дають можливість розпочати цей навчальний рік, цей 190-й День знань.
Дорогі студенти! Вступивши до класичного університету Тернополя, ви зробили крок до здобуття вищої освіти, взяли на себе зобов’язання відповідальності та наполегливості, патріотизму та відданості своїй країні. Від сьогодні у вас починається велика співпраця з досвідченими викладачами і наставниками університету, які розкриють перед вами простори науки і поведуть бурхливими дорогами знань. Знання – це зброя, яку ви маєте навчитися вміло застосовувати. Пишаємося тим, що ви обрали український університет, українську освіту. Ми докладемо усіх зусиль, аби ваше навчання було безпечним, якісним, багатогранним.
Бажаємо сміливих кроків, креативних ідей, нових досягнень і впевнених перемог на благо нашої держави, нашого народу. Вам прославляти Україну на міжнародній арені, бути лідерами та творити своє майбутнє.
І, як сказав Любомир Гузар: «Наш народ має духовну силу здобути остаточну перемогу».
Все буде Україна!


 


З повагою

ректор                                                             Андрій КРИСОВАТИЙ