» » Старт навчального року у ВСП "Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ"

Старт навчального року у ВСП "Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ"

Дата: 5-09-2022, 09:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У ВСП "Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ" відбулася загальноколеджівська година на тему: "Ми українці, честь і слава незламним!"

Захід присвячувався усім нам, українцям, які переживають страшні часи війни.

Війна, як ніколи, згуртувала українську націю, мобілізувавши весь її потенціал на відсіч ворогу. Вона торкнулася кожної родини, стала частиною нашого життя, а перемога у ній стала спільною метою всього народу. Кожен має свій рахунок війні та свою історію боротьби, що у сукупності складають нашу спільну історію спротиву.

Ми вшановуємо памʼять всіх українців, які загинули у нашій вітчизняній війні, тому розпочали захід із хвили мовчання.

Щоб краще зрозуміти сьогоднішню ситуацію, наші викладачі історії – Швець Михайло Миколайович та Дзісяк Ярослав Ігорович розповіли історію боротьби українського народу та ще більше надихнули нас на перемогу!

Священнослужителі Чорткова проповідували слово Господнє, провели колективну молитву із батьками, першокурсниками, студентами та колективом коледжу.

Студенти змогли розкрити всі свої таланти та підняти український дух усіх присутніх патріотичними номерами.

Із початком нового навчального року привітала директор Тетяна Жовковська.

Також було проведено теоретичне навчання із протиповітряної безпеки за участю майора Руслана Сагаша, заступника начальника відділу цивільного захисту Чортківського РУ ГУ ДСНС в Тернопільській області.