До уваги науковців!

Дата: 5-09-2022, 10:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 В умовах війни ми продовжуємо працювати й розвивати науку в Україні, адже збереження та поступ держави неможливий без глибинного осмислення її минулого досвіду, розуміння сучасних процесів і моделювання майбутнього.

Саме тому редакція наукового збірника «Актуальні проблеми правознавства» (включений до переліку друкованих наукових фахових видань України категорії «Б» («Юридичні науки», спеціальність 081) запрошує знаних науковців, молодих дослідників, аспірантів та магістрантів (у співавторстві з керівниками), а також юристів-практиків надсилати свої матеріали для публікації в черговому номері видання.

Відкритий набір статей і матеріалів до номера 3 2022 року,

дедлайн прийому матеріалів – 18 вересня.

Мета наукового збірника – забезпечити платформу для комунікації між вченими, які здійснюють дослідження у різних галузях юридичної науки як в Україні, так і за її межами; представити результати дисертаційних досліджень науковій спільноті; дати можливість молодим вченим опанувати методику підготовки і публікації наукових статей; вводити в науковий обіг нові джерела та матеріали. Приймаються також рецензії на нові наукові видання.

Кожній статті видання поточного номера присвоюється міжнародний цифровий ідентифікатор (код) DOI. Усі матеріали оприлюднюються на сайті видання у відкритому доступі.

Усі номери збірника розміщуються на сайті Національної бібліотеки Україні імені В.І. Вернадського. Збірник проіндексований у міжнародній наукометричній базі Index Copernicus, Crossref та Google Академія.

Автори статей, які проживають в регіонах ведення бойових дій, на тимчасово окупованих територіях України або належать до категорії вимушено внутрішньо переміщених осіб мають можливість опублікувати матеріали на безоплатній основі.

Детальна інформація про видання, архів усіх номерів та інформація для авторів на сайті http://app.wunu.edu.ua