» » Зустріч ректора з першокурсниками

Зустріч ректора з першокурсниками

Дата: 7-09-2022, 18:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчальний рік для першокурсників факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету розпочався із спілкування з доктором економічних наук, професором, ректором класичного університету Тернополя Андрієм Крисоватим.

«Кожен вчиться по-різному і кожному з нас потрібно робити це протягом усього життя, але дуже важливо вчитися у життя, а не тільки від учителів та з книжок. Кожен з нас має сильні і слабкі сторони, здібності й таланти. Найкраще зосередитися на своїх сильних якостях і опиратись на них, а не витрачати енергію на спроби усунути всі свої слабкі сторони. З часом, слабкі сторони зникнуть, або відійдуть на задній план й не заважатимуть вам ставати кращими.
У Західноукраїнському національному університеті ви здобудете знання, компетентності та навички, які допоможуть вам самореалізуватися й знайти свою стежину у житті. І не забувайте: сила особистості – у самостійності прийняття рішень! Вам обирати, яким буде ваше майбутнє та майбутнє України», – сказав Андрій Ігорович.

Зустріч була емоційною та насиченою: молодь ставила запитання, ділилася враженнями від університету.