» » Вітаємо студентів, які пройшли конкурсний відбір для участі у міжнародному проєкті Global Case Study Challenge.

Вітаємо студентів, які пройшли конкурсний відбір для участі у міжнародному проєкті Global Case Study Challenge.

Дата: 9-09-2022, 12:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах IV Міжнародного тижня студенти ЗУНУ пройшли конкурсний відбір для участі у міжнародному проєкті Global Case Study Challenge.

Global Case Study Challenge (#GCSC) - це проєкт з міжкультурної цифрової бізнес-освіти, який створює унікальний досвід для особистісного та професійного розвитку. Викладачі і студенти університетів з різних куточків світу об’єднуються для експериментального навчального обміну, моделювання  процесів світового ринку і спільного пошуку нових бізнес-рішень на принципах сталого розвитку.

Конкурсний відбір успішно пройшли: Анастасія Гайдук, Максим Гусак,  Віталій Малярський, Віктор Єрохін, Валентин Павелко, Христина Соколик, Олена Мартинишин, Любов Юрчак, Володимир Сидяга. Вітаємо студентів з успішним проходженням першого етапу!

Студенти класичного університету Тернополя скористаються унікальною можливістю безкоштовно навчатися у найкращих викладачів провідних університетів та бізнес-шкіл світу, вдосконалювати свою англійську, лідерські якості, навички цифрових досліджень та культурний інтелект.