» » Зустріч студентів із податківцями Головного управління ДПС у Тернопільській області

Зустріч студентів із податківцями Головного управління ДПС у Тернопільській області

Дата: 15-09-2022, 11:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Головне управління ДПС у Тернопільській області активно підтримує практику відкритого спілкування із майбутніми платниками податків, з метою залучення молодого покоління для втілення новацій та змін в органах ДПС. У цьому навчальному році першими студентами, для яких відчинили двері податкової служби, стали представники 1 курсу факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету разом із куратором, к. е. н., доцентом кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Інною Анатоліївною.

У ході зустрічі, яка відбулася 14 вересня  у форматі конструктивного діалогу,  юнаки й дівчата мали змогу обговорити актуальні теми оподаткування й отримати вичерпні відповіді на свої запитання.

На завершення зустрічі студенти подякували податківцям за проведення цікавого та корисного заходу й виявили активну зацікавленість у працевлаштуванні в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області, а також зазначили, що безпосереднє спілкування із спеціалістами – це основа для подальшого професійного зростання.