» » Розпочався VІІІ Всеукраїнський турнір з волейболу серед жіночих команд

Розпочався VІІІ Всеукраїнський турнір з волейболу серед жіночих команд

Дата: 16-09-2022, 16:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулося відкриття VІІІ Всеукраїнського турніру з волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті ректора ТНЕУ, віцепрезидента Федерації волейболу України, професора Сергія Ілліча Юрія.

Ректор класичного університету Тернополя звернувся до присутніх: «Сьогодні спорт – це не лише фізичні вміння й напрацювання, це боротьба амбітних, цілеспрямованих, наполегливих людей, які впевнено йдуть до бажаної перемоги. Бути лідером – це постійно рухатися вперед, відчувати стрімкий ритм, нові виклики і вимоги сучасного життя, прагнути до визнання, мати незгасаючий ентузіазм й силу. Ми гордимося вами й бажаємо усім гравцям спортивного успіху. Україна – це ви! А ви – найкращі!»

VIII Всеукраїнський турнір з волейболу серед жіночих команд вкотре зібрав гарних друзів-спортсменів Західноукраїнського національного університету, які об’єднують свої зусилля заради перемоги над собою.

Турнір проходитиме упродовж 3 днів, у перший день змагатимуться команди «Галичанка-ЗУНУ» та «Волинський край», а також «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» і «Університет-ПНУ».


Нехай переможе сильніший!

Слава Україні!