» » Благодійний ярмарок «Разом до перемоги!»

Благодійний ярмарок «Разом до перемоги!»

Дата: 20-09-2022, 13:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Десятки тисяч наших захисників щоденно боронять кордони України. Усі вони потребують уваги і розуміння, тому навіть найменша наша допомога – це частина великої доброї справи.

Сьогодні дружня університетська родина ЗУНУ зібралася у холі центрального корпусу закладу вищої освіти. Професорсько-викладацький колектив, працівники та студентство класичного університету Тернополя долучилися до благодійного ярмарку «Разом до перемоги!», зазначивши, що зібрані кошти  будуть перераховані на потреби Збройних сил України. 

До присутніх звернувся ректор Андрій Крисоватий: «Ми сильні, коли разом! Сьогодні, в умовах війни ми відчуваємо, наскільки повинні бути єдиними, докладати максимум зусиль заради мирного майбутнього.  Дякую усім, хто долучився до нашого заходу та студентам, які приготували різноманітні смаколики. Робимо все, щоб військові відчували, що вони не залишились один на один із ворогом. Пишаймося тим, що ми - українці!»

Ми усі розуміємо справжню ціну нашої незалежності. У нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Саме тому, кожен із нас мав можливість долучитися до доброчинної справи, проявивши свій патріотизм, щире серце та небайдужість.  Молодь зазначає, що важливо не забувати про боротьбу та підтримку у тилу, адже мужні герої України щодня впевнено відстоюють інтереси нашої держави. Юнаки та дівчата пропонували гостям різноманітні солодощі й кулінарні цікавинки. 

Західноукраїнський національний університет завжди із готовністю відповідає на заклики про допомогу українським військовим – матеріально, морально, духовно. Приємно, що організований ярмарок подарував відвідувачам масу задоволення та приємних емоцій, а спільна ідея згуртувала усіх.

У підсумку з благодійного ярмарку було виручено 67 755 гривень.

Організатори заходу - відділ творчої самореалізції та виховання ЗУНУ.

Дякуємо усім деканам факультетів, директорам інститутів, завідувачам кафедр, працівникам, викладачам та студентам ЗУНУ, які не залишилися осторонь й підтримали акцію.

Разом ми – сила! Все буде Україна!