» » Зустріч студентів із журналістом-міжнародником Єгором Брайляном

Зустріч студентів із журналістом-міжнародником Єгором Брайляном

Дата: 26-09-2022, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На запрошення директора навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Ірини Іващук у класичному університеті Тернополя відбулися лекції кандидата історичних наук, члена Королівського історичного товариства (Велика Британія), журналіста-міжнародника Єгора Брайляна.

У ході зустрічей зі студентами спеціальностей «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Політологія»  говорили про медійний вимір зовнішньої політики України в умовах війни, історію та сучасність Британії і світу, україно-британські відносини у царині міжнародної політики, економіки, освіти, науки й культури.

Юнаки й дівчата зазначають, що діалог із цікавими особистостями дає можливість переймати унікальний практичний досвід і систематизувати теоретичні знання, пізнавати світ й формувати себе, як успішну особистість.

Згодом студенти та викладачі кафедри міжнародних відносин та дипломатії продовжили спілкування з гостем у неформальній дружній атмосфері під час екскурсії Збаражем та Збаразьким замком, яку організувала Марта Майба, студентка другого курсу ННІМВ ім.Б.Д.Гаврилишина.

Дякуємо Єгору Брайляну за змістовні розмови та мотивацію для наших студентів-міжнародників.

Чекаємо нових зустрічей!