» » Вручення сертифікатів підвищення кваліфікації працівникам ГУНП в Тернопільській області

Вручення сертифікатів підвищення кваліфікації працівникам ГУНП в Тернопільській області

Дата: 27-09-2022, 10:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На підставі меморандуму про співробітництво між Західноукраїнським національним університетом та Головним управлінням Національної поліції в Тернопільській області нещодавно на базі навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя було проведено курси підвищення кваліфікації для працівників поліції за короткостроковою програмою тренінгу-інтенсиву «Ефективні способи поведінки у кризовій ситуації».

Слухачі ознайомилися із копінг-стратегіями поведінки у кризових ситуаціях, опанували психологію стресу, виробили навички першої психологічної допомоги у стресових ситуаціях та вивчили способи подолання стресових реакцій.

Ведуча програми Марія Бригадир - директорка школи професійного розвитку «АКМЕ» навчально-наукового інституту комунікацій, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри психології та соціальної роботи Західноукраїнського національного університету.

Учасники отримали сертифікати підвищення кваліфікації обсягом 60  навчальних годин (2 кредит ЄКТС).

Співпраця між навчально-науковим інститутом комунікацій ЗУНУ та управлінням кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області, які до того ж є зовнішніми стейкхолдерами магістерської програми «Психологія перемовин та медіація», досить результативна та активно розвивається.

Попереду нові проєкти, спільні заходи, тренінги та навчальні платформи.