» » Відбулася конференція «Партнерство - фактор успіху бібліотеки»

Відбулася конференція «Партнерство - фактор успіху бібліотеки»

Дата: 27-09-2022, 10:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26 вересня 2022 року на базі бібліотеки Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського МОЗ України відбулась конференція до дня фахівця «Партнерство - фактор успіху бібліотеки».

Під час зустрічі було обговорено соціальне партнерство, різноманітні практики співпраці задля розвитку, взаємодію бібліотек з бізнесом та громадськими організаціями, окреслено інноваційні напрями діяльності. Учасники поділилися досвідом та змінами у бібліотечній роботі, які відбулися за час війни.

Варто зазначити унікальність та змістовність виступу директора бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ  Казимира Возьного «Вікіпедія і бібліотека: можливості і партнерство на межі».  Казимир Зіновійович обговорив авторські права та їх порушення, SEO-оптимізацію сайтів, вікіконтент та присутність бібліотек у ньому, рейтингування бібліотечних відвідувань.

Працівники Бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету  вдячні організаторам за чудову можливість взяти участь у заході, відкрити для себе нові перспективи у професії, обмінятися ідеями та результатами бібліотечних ініціатив.