» » Відкрита лекція Григорія Радзіха

Відкрита лекція Григорія Радзіха

Дата: 28-09-2022, 11:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи студентів освітньої програми “Соціальне забезпечення” та професорсько-викладацького колективу кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу Західноукраїнського національного університету відбулась відкрита лекція заступника начальника управління, начальника відділу профілактики виробничого травматизму Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській обл. Григорія Радзіха.

У ході зустрічі Григорій Мирославович у доступній та цікавій формі розповів про основні види, особливості та проблематику соціального страхування населення в умовах сьогодення; специфіку роботи Фонду соціального страхування України у контексті запобігання виробничому травматизму на підприємствах; участь працівників Фонду у розслідуванні усіх нещасних випадків, що стосуються охорони праці, а також виплат, які при цьому передбачені потерпілому та членам його родини; різновидів страхових виплат та допомог, які надаються Фондом; реабілітаційне лікування застрахованих осіб, а також можливість оздоровлення й відновлювального лікування за рахунок коштів Фонду.

По завершенню лекції відбулося обговорення низки актуальних питань щодо змін законодавчого характеру, які в подальшому визначатимуть вектори розвитку соціального страхування в Україні. Григорій Мирославович також анонсував нові зустрічі зі студентами даної освітньої програми, що віднайшло схвальний відклик серед молоді.

Студенти виявили неабияку зацікавленість обговореною проблематикою, а також отримали задоволення від емоційно-насиченого й практико орієнтованого дійства. Юнаки та дівчата подякували за цікаве спілкування, адже такі заходи сприяють розвитку їхніх фахових навичок та умінь, відкривають нові горизонти, формуючи їх як майбутніх професіоналів своєї справи.