» » Науковий семінар «Фінансування соціальних допомог у період військового стану»

Науковий семінар «Фінансування соціальних допомог у період військового стану»

Дата: 28-09-2022, 11:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Для студентів ОПП «Соціальне забезпечення» проведено науковий семінар «Фінансування соціальних допомог у період військового стану». У ході зусрічі були представлені цікаві доповіді та презентації, які викликали активне обговорення, дискусії та обмін думками з актуальних проблем фінансування соціальних допомог у період військового стану. Зокрема обговорювали питання щодо нарахування і виплати субсидій (доповідачі ст. гр. СЗ-41 Ступак О. і Шульгун С.), порядку надання соціальних допомог у період військового стану (доповідач ст. гр. СЗ-41 Яковів А.), систематизації пільг внутрішньо переміщеним особам (доповідач ст. гр. СЗ-41 Заблодський Д.), визначення розміру та періоду призначення виплат і допомог для цієї категорії громадян (доповідачі ст. гр. СЗ-41 Качан Ю. і Шамрик А.).

Спікери акцентували увагу на перманентних змінах чинного законодавства щодо соціальних гарантій та виплати соціальних допомог, а також на новій ролі Пенсійного фонду України в соціальній політиці держави, якому делеговано повноваження щодо здійснення нарахування та виплати певного переліку державних соціальних допомог, зокрема субсидій і пільг. 

Професорсько-викладацький колектив кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу ЗУНУ дякує студентам, які взяли участь у науковому семінарі, та бажає продовжувати інтелектуальні пошуки і натхненно й наполегливо примножувати наукові здобутки!