» » Кубок світу з єдиноборств серед студентів – ЗУНУ лідирує!

Кубок світу з єдиноборств серед студентів – ЗУНУ лідирує!

Дата: 29-09-2022, 17:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За результатами Кубку світу з єдиноборств серед студентів FISU World Cup Combat Sports, який проходить у м.Самсун, Туреччина, Західноукраїнський національний університет посів 6 місце серед 344 найкращих вишів з 50 країн світу.

Презентувати свою альма-матер і змагатися із іншими студентами на міжнародному рівні — це унікальний досвід у світі спорту. Наші юнаки й дівчата взяли участь у Кубку світу з  єдиноборств, успішно здобувши 5 перемог та виборовши найбільшу кількість медалей серед українських зво.   

У програмі FISU передбачено 6 видів спорту: бокс, карате, таїландський бокс, боротьба самбо, вільна боротьба вільна та греко-римська. Кубок охоплює формат «університет проти університету» замість національних делегацій і, таким чином, змінює правила гри.

Ми гордимося молоддю класичного університету Тернополя,  яка із честю представляє нашу Україну й Західноукраїнський національний університет на міжнародному рівні.

Продовжуємо боротися та працювати задля розквіту нашої держави, здобуваючи нові перемоги у спорті.  Пишаємося наполегливістю й цілеспрямованістю студентів ЗУНУ, які впевнено долають виклики сьогодення й прославляють нашу країну у світі!