» » Зустріч студентів з графологом Дмитром Штокалюком

Зустріч студентів з графологом Дмитром Штокалюком

Дата: 3-10-2022, 14:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж тижня у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету студенти-першокурсники мали нагоду поспілкуватися із відомим графологом, психологом, фізіономістом та астрологом Дмитром Штокалюком.

Модератор - завідувачка читального залу для студентів Ірина Любезна.

Під час зустрічі присутні мали змогу почути, як за почерком визначити темперамент, психологічні спрямованості та психоемоційний стан здоров’я. Аналізуючи ті чи інші взірці почерку студентів, Дмитро Штокалюк розповідав, як залежно від натиску почерку, нахилу чи навіть кольору чорнила, можна довідатися про характер людини.

У ході спілкування у молоді виникали запитання щодо характеристики слабких та сильних сторін характеру,  як знайти ключ до успіху в професійній сфері, які відмінності у моделі поведінки кожного студента. Цікаво було слухати, як графолог розповідав про те, що означає кожна деталь почерку та підпису. У результаті  було чимало охочих дізнатися про себе щось нове чи підтвердити свої здогадки.

Зустріч пройшла досить жваво та емоційно, залишивши хороші спогади, як у автора, так і в студентів.

 Сподіваємося, що певні рекомендації Дмитра щодо покращення та удосконалення поведінки і характеру кожного студента допоможуть їм у майбутньому.