» » Гра-квест «Лабіринтами юридичних наук»

Гра-квест «Лабіринтами юридичних наук»

Дата: 6-10-2022, 10:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах святкування  Дня юриста 6 жовтня у бібліотеці ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету відбулася гра-квест «Лабіринтами юридичних наук».

Модератори - завідувачка читального залу для студентів  Ірина Любезна та кураторка групи ПР-14 Наталія Майка.

У заході взяли участь дві команди по 5 студентів.

Ірина Любезна озвучила учасникам правила квесту та видала маршрутні листи із позначеними зупинками, де після виконання завдання було нараховано бали. До проведення гри долучилася кураторка Наталія Майка, яка відповідала за  роботу кожної зупинки.

 Завданням команд було зібрати максимальну кількість балів, які вони мали нагоду отримати у результаті проходження лабіринту та на завершення знайти, скласти і прочитати ключові слова з правознавства. Щоб отримати їх, молодь за допомогою маршрутних листів пройшли 4 точок (читальний зал студентів, бібілографічний відділ, відділ комплектування та обробки літератури, читальний зал іноземної літератури та книгосховища №1 і №2.). Юнаки та дівчата виконували різноманітні завдання й отримували додаткові бали.

Переможцем стала та команда, учасники якої першими пройшли усі завдання, швидше дійшли до фінішу та склали свій вислів.

Такий захід дарує молоді безліч позитивних вражень та емоцій, підтримує дружні відносини між студентами, закріплює конкурентний дух і мотивує їх до постійного вдосконалення рівня своїх знань. А також розвинув орієнтацію у книжковому фонді бібліотеки та підвищив пізнавальну активність читачів за допомогою гри.