До Дня юриста

Дата: 8-10-2022, 08:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні викладачі та студенти юридичного факультету Західноукраїнського національного університету!

Вітаю вас із подвійним святом – Днем юриста та ювілеєм факультету!

Двадцять п’ять років славних традицій і копіткої праці відображені у портретах кращих студентів та випускників, знаних працівників і викладачів юридичного факультету класичного університету Тернополя.

Історичний досвід і факти засвідчують, що юридичний факультет – це високий рівень розвитку культури, вагомі здобутки у царині юридичної науки, золотий резерв інтелектуального поступу України.

Колектив ЮФ – завзяті волонтери,  ініціативні активісти та захисники, які із початку війни активно наближають перемогу, проводять безліч заходів на підтримку Збройних сил України й стійко захищають кордони України.  

 Ви формуєте позитивний імідж нашого закладу вищої освіти, створюючи атмосферу, яка приваблює талановиту молодь з усіх куточків України. Юридичний факультет виховує патріотів, фахівців-юристів, від яких залежить забезпечення прав та свобод кожного громадянина.

Студентство – юне і прекрасне обличчя закладу вищої освіти. Саме юнакам і дівчатам, з їх молодечою енергією, наполегливою щоденною працею і завзяттям, будувати майбутнє України.

Вітаю усіх, хто пов’язав свій життєпис з історією юридичного факультету ЗУНУ.

Бажаю факультетській родині невичерпної енергії та наснаги для реалізації сміливих планів та цікавих задумів,

Нехай кипуча енергія й надалі спонукає до дієвості, впевнених кроків, важливих проєктів і наукових перемог, а досвід стане рушійною силою на шляху поступу!

Юридичний факультет – народжені перемагати!



Зі святковою шанобливістю

ректор                                     Андрій Крисоватий