» » До Всесвітнього дня психічного здоров'я

До Всесвітнього дня психічного здоров'я

Дата: 10-10-2022, 16:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні дбати про своє психічне здоров`я не менш важливо, ніж про фізичне. Частіше всього людина може самостійно впоратися з цим завданням, адже доступність інформації, засобів в способів самопідтримки сьогодні достатньо. Але інколи потрібна кваліфікована допомога.
У ЗУНУ вже більше 10 років функціонує психологічна служба, фахівці якої допомагають учасникам освітнього процесу у вирішенні різноманітних життєвих та професійних проблем.
Зважаючи на реалії сьогодення, які спровоковані військовою агресією, більшість людей нині зіштовхнулося з ситуаціями, які здатні суттєво порушити їх психічне здоров`я та внутрішню рівновагу.
До Дня психічного здоров`я, для того, щоб допомогти якомога більшій кількості людей впоратися з цим, керівник психологічної служби соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету Тетяна Надвинична пропонує скористатися порадами, як діяти у різних кризових ситуаціях. Сподіваємося, що серія роликів, в яких містяться прості та ефективні прийоми психологічної самодопомоги, стануть у нагоді не лише учасникам освітнього процесу, а також їх рідним та знайомим.