» » У ЗУНУ підтримали глобальну екоініціативу Greening of the Planet до Дня захисників та захисниць України

У ЗУНУ підтримали глобальну екоініціативу Greening of the Planet до Дня захисників та захисниць України

Дата: 13-10-2022, 17:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Напередодні Дня захисників та захисниць України, працівники та студенти Західноукраїнського національного університету підтримали глобальну екоініціативу Greening of the Planet, висадивши дерева в класичному університеті Тернополя.
Це не лише знак великої шани та вдячності нашим воїнам, але й внесок у відновлення екосистеми та крок до порятунку планети, зболеної війнами та руйнуваннями.
"Єднання – це непереможна сила!" - саме таке гасло акції.
У межах ініціативи сьогодні висаджували сакури та бузок, дерева, що символізують життя, переродження, мир та перемогу.
Захід об'єднав знаних випускників закладу вищої освіти, студентів та викладачів навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина.
До висадження дерев долучилися проректорка з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Оксана Десятнюк, директорка ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Іващук, випскниця ЗУНУ, Почесний консул Угорщини у Тернополі Тетяна Чубак.
"Вважаю, що такі ініціативи дуже важливо підтримувати у наш час. Ми пам'ятаємо про неоціненний внесок українських захисників та захисниць у перемогу й вшановуємо Героїв, які віддали за нас найцінніше - власне життя. І наша алея стане ще одним нагадуванням про це", - каже проректорка.