» » Проєкт «Покоління талановитих»

Проєкт «Покоління талановитих»

Дата: 20-10-2022, 14:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Покоління талановитих» - проєкт відділу творчої самореалізації та виховання Західноукраїнського національного університету, який розповідає про творчу й обдаровану молодь класичного університету Тернополя.

Все життя  Мар’яни Кирик, студентки 2-го курсу юридичного факультету ЗУНУ пов’язане із музикою. Дівчина вперше вийшла на сцену ще у 4 роки,  багато співала і навчалася у музичній школі.

Після закінчення гімназії зрозуміла, що хоче бути юристом, і саме тому вступила до нашого вишу. Дуже радіє цьому, адже, за словами Мар’яни, у неї з’явилося багато нових друзів та можливостей.

 

Зараз дівчина також заочно навчається на психолога. До повномасштабної війни набула багатий досвід у роботі культурної  сфери, а після 24 лютого її життя, як і усіх нас, кардинально змінилося. З 27 лютого Мар’яна почала активно волонтерити, допомагала ВПО у своєму місті. Як волонтер-аніматор побувала у трьох країнах, представляла українську молодь, яка прагне розвиватися, незважаючи на ситуацію в країні.

Її мета розповідати своїм одноліткам з інших держав про війну в Україні. Зараз підтримує зв’язок із друзями з Італії, які щиро переживають та допомагають українцям.

Цікаві факти про Мар’яну Кирик: любить поїсти вночі, випробовує себе у ролі сторімейкера, у майбутньому хоче стати успішним юристом, допомагати людям і жити в мирі.

Пишаємося, що молодь ЗУНУ обирає шлях вдосконалення!