» » Старт освітньо-наукового марафону #Responsibility4You

Старт освітньо-наукового марафону #Responsibility4You

Дата: 20-10-2022, 15:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті стартував проєкт – освітньо-науковий марафон #Responsibility4You до Дня відповідальності людини.

 

Місія #Responsibility4You – ініціювання експертних дискусій для просування візіонерських і філософських ідей видатного українця зі світовим ім’ям – Богдана Гаврилишина, популяризація та поширення цінностей Декларації відповідальності людини, виявлення молодих талантів, підтримка й розвиток їх наукових й освітніх ініціатив, формування нової генерації відповідальних лідерів-змінотворців.

 

Кафедра міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина та Фонд родини Богдана Гаврилишина запрошують студентів українських закладів вищої освіти та активну шкільну молодь до участі у проєкті.

 Саме на молодь Богдан Гаврилишин завжди покладав великі надії й вірив, що завдяки їхній енергії і натхненню, вони здатні творити позитивні зміни для України та світу.

У межах #Responsibility4You ініціатори проєкту оголошують:

Всеукраїнський конкурс есе для студентської молоді  «Чому важливо брати на себе відповідальність?», а також конкурс відео-презентацій для шкільної молоді «Бути українцем - це відповідально!»

Партнер ННІМВ  ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ  в організації #Responsibility4You -  Фонд Родини Богдана Гаврилишина.

Проєкт реалізовується за підтримки «Медіацентру» Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв.

Рекомендуємо у процесі написання конкурсних есе й підготовки відео-презентацій використовувати доробок Богдана Дмитровича, зокрема: Декларацію відповідальності людини, курс відео-лекцій на платформі онлайн-освіти Prometheus (курс безкоштовний та доступний за посиланням: https://prometheus.org.ua/courses-catalog?fbclid=IwAR3GRoVXuHPN0_AK1cRMhAqltiPo-x6QDZIv7wyCPXNxf8_gpZcHSxSFD8Y), книги «До ефективних суспільств: «Дороговкази в майбутнє» та «Залишаюсь Українцем», документальний фільм про життя Богдана Гаврилишина «Місія – Свобода»: https://youtu.be/m5LmaY84Qmk).

Конкурсні роботи потрібно надіслати до 1 грудня 2022 року на електронну адресу: kafedra.mvd@wunu.edu.ua (з поміткою «На конкурс есе 2022», або «На конкурс відео-презентацій 2022»).

Нагородження переможців відбудеться 10 грудня 2022 року у рамках проведення ІІ Міжнародних наукових читань імені Богдана Гаврилишина.

За додатковою інформацією звертатися до Оксани Тулай – завідувачки кафедри міжнародних відносин та дипломатії ЗУНУ, докторки економічних наук, професорки; е-mail: o.tulai@wunu.edu.ua; тел: +380 (50) 524-50-73  та  Наталії  Кравчук – заступниці директорки навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина, докторки економічних наук, доцентки, професорки кафедри міжнародних відносин та дипломатії ЗУНУ; е-mail: nataliakravchuk7@gmail.com; тел: +380 (67) 340-33-71.