» » Викладачі ЗУНУ взяли участь у комплексній навчальній програмі Дрезденського університету

Викладачі ЗУНУ взяли участь у комплексній навчальній програмі Дрезденського університету

Дата: 24-10-2022, 14:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Професорсько-викладацький колектив Західноукраїнського національного університету у межах співпраці кафедри міжнародної економіки та економічного факультету ТУ Дрезден відвідали Дрезденський університет  (Німеччина).

За допомогою програмного напряму «Україна цифрова: забезпечення академічного успіху під час кризи» (Ukraine digital) DAAD підтримує українські заклади вищої освіти у впровадженні та пропонуванні своїх цифрових навчальних програм, щоб студенти, а також українські науковці мали перспективу на продовження академічної кар'єри, незважаючи на обмеження, спричинені війною.

Представники класичного університету Тернополя взяли участь у комплексній навчальній програмі кафедри інформаційного менеджменту з цифровізації та інтернаціоналізації вищої освіти. Це був другий етап заходів із трансформацій німецькомовної освітньої програми (DSG) «Міжнародна економіка» ЗУНУ, яка також фінансується DAAD.

         Детальніше про це за посиланням: https://tu-dresden.de/bu/wirtschaft/die-fakultaet/news/ukraine-digital-studienerfolg-in-krisenzeiten-sichern201d-engagement-an-der-fakultaet-wirtschaftswissenschaften-an-der-tu-dresden?set_language=en