» » Вручення сертифікатів учасникам тренінгу «Автоматизація облікових процесів на основі програмного забезпечення "Профоблік"»

Вручення сертифікатів учасникам тренінгу «Автоматизація облікових процесів на основі програмного забезпечення "Профоблік"»

Дата: 24-10-2022, 14:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кафедра обліку і оподаткування для досягнення максимального професійного зростання здобувачів освіти активно використовує практико-орієнтовані інноваційні підходи в навчальному процесі. У межах цього, за підтримки декана факультету фінансів та обліку Андрія Кізими, завідувачки кафедри обліку і оподаткування Наталії Починок, директора ТОВ «ПРОФ АЙ ТІ» Сергія Бабія проведено тренінг «Автоматизація облікових процесів на основі програмного забезпечення «Профоблік». Координатором виступила доцент кафедри обліку і оподаткування ЗУНУ Світлана Сисюк.

До заходу були залучені представники ТОВ «ПРОФ АЙ ТІ», які безкоштовно надало університету ліцензійне програмне забезпечення «Профоблік». Його використання в освітньому процесі забезпечує оволодіння навиками роботи практично з усіх робіт, які виконуються бухгалтерськими службами, як суб’єктом державного сектору, так і підприємницьких структур. Це суттєво підвищує якість професійного навчання, сприяє зростанню конкурентоздатності здобувачів на ринку праці.

Унікальність такого проєкту у тому, що за успішним результатом проведеного тестування учасникам було видано сертифікати, які підтверджують отримані практичні навики з використання програмного забезпечення. Вручення сертифікатів здійснила Ольга Яворська, заступник директора ТОВ «ПРОФ АЙ ТІ», яка побажала здобувачам ніколи не зупинятись на досягнутому, зростати у професійному плані та прагнути максимально використовувати усі можливості для особистого розвитку.