» » Посвята у першокурсники студентів-міжнародників

Посвята у першокурсники студентів-міжнародників

Дата: 28-10-2022, 10:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У славному Збаразькому замку відбулася посвята першокурсників спеціальності «Бізнес-комукнікації та переклад» навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Західноукраїнського  національного університету.

Організатори заходу — колективи кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій і відділу творчої самореалізації молоді та виховання.

Зі щирими та теплими словами вітань до першокурсників звернулася директорка навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Гаврилишина, професорка Ірина Іващук та завідувачка кафедри, доцентка Людмила Крайняк.

 

Музичними дарунками усіх присутніх привітали учасники творчих колективів класичного університету Тернополя: Ілона Дядьо, Вікторія Шевчук та Оксана Кічак.

Юнаки та дівчата урочисто склали присягу студента ЗУНУ та, достойно пройшовши конкурси-випробування, отримали студентські квитки. Завершуючи зустріч, першокурсники записали на листівках свої мрії та бажання і зібрали їх до символічної капсули часу, аби урочисто відкрити за 5 років.

Віримо, що всі вони неодмінно здійсняться у мирній і щасливій Україні!