» » Студентка освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» — переможниця Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді, присвяченого Дню державної служби України

Студентка освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» — переможниця Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді, присвяченого Дню державної служби України

Дата: 31-10-2022, 15:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вже втретє за підтримки Національного агентства України з питань державної служби та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу проведено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, присвячений Дню державної служби України.

 

У номінації «Молодь — потужний потенціал для відбудови держави» дипломом переможця нагороджена студентка освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» Діана Марко (факультет економіки та управління, група ПУА-21) за наукову роботу «Молодь України як ініціативний ключ до відбудови майбутнього» (науковий керівник: професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу, доктор економічних наук, професор Григорій Монастирський).

 

Сертифікатами учасників відзначені: студент магістерської програми «Публічне управління та адміністрування» Андрій Бердадін (факультет економіки та управління, група ПУАм-21) за наукову роботу «Молодь — каталізатор реальних змін до відбудови держави» та студент освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» Владислав Карнаух (факультет економіки та управління, група ПУА-31) за наукову роботу «Перспектива розвитку й підтримки соціально-економічного потенціалу та людського капіталу на місцевому рівні в умовах воєнного стану в Україні».

 

Конкурс було започатковано НАДС з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців.

 

Під час відкриття офіційної церемонії нагородження Голова НАДС Наталія Алюшина зауважила на важливості залучення до державної служби нової генерації молоді. «Сучасна молодь із притаманними їй енергійністю, мобільністю, відкритістю до змін, спроможна до ефективного здійснення управлінських функцій. Особливо в тих умовах, в яких перебуває нині держава, і тих глобальних трансформаціях, що очікують країну у період повоєнного відновлення та відбудови», - наголосила Наталія Алюшина.

 

До привітань на адресу організаторів і учасників Конкурсу приєдналися міжнародні партнери. З вітальними словами виступили: програмна аналітикиня ООН жінки в Україні Ганна Герасименко, координаторка компоненту “Децентралізація управління освітою” Швейцарсько-українського проєкту DECIDE Лариса Жабенко, менеджер проєктів представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні Світлана Савран, координаторка програми «Жінки-лідерки» Національного демократичного інституту (NDI) Марія Веселовська.