» » Студії публічної дипломатії 4.0

Студії публічної дипломатії 4.0

Дата: 31-10-2022, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Анонсуємо першу зустріч у межах проєкту "Студії публічної дипломатії 4.0": експертно про політику, економіку, бізнес, міжкультурні комунікації!
31 жовтня 2022 об 11:00 год.
«Вона - науковець-першопроходець, любить починати масштабні проєкти та не боїться братися за теми, які вважаються непідйомними. А ще вона має просто феноменальну здатність відшуковувати нові документи, імена, відкривати нові події. Вона є віртуозкою в заповненні білих плям історії» (так про нашого спікера сказала Марина Гримич, українська письменниця, докторка наук, засновниця видавництва «Дуліби»).
Спікерка - Ірина Матяш - докторка історичних наук, професорка, голова Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин, провідна наукова співробітниця відділу історії міжнародних відносин та зовнішньої політики Інституту історії Національної академії наук України, професорка Варшавського університету.
Тема розмови - стратегічні вектори публічної дипломатії України. Поговоримо про основні теоретичні та практичні аспекти «м’якої сили», її роль та перспективи застосування у міжнародних відносинах, зокрема в історичному контексті, роботу інститутів публічної дипломатії сучасної України.