» » Візит до Республіки Азербайджан

Візит до Республіки Азербайджан

Дата: 1-11-2022, 10:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 26-28 жовтня відбувся візит делегації Західноукраїнського національного університету: проректорки з науково-педагогічної роботи, професорки Оксани Десятнюк, радника ректора, професора Анатолія Саченка,  доцента кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління Григорія Гладія до Республіки Азербайджан.

Зустріч проходила у межах міжнародного проєкту ERASMUS+ «WORK4CE: Cross-domain competences for health and safe work in 21th century». Учасники з Німеччини, України, Іспанії, Бельгії, Азербайджану підбили проміжні підсумки та обговорили проблеми виконання проєкту у сучасних реаліях. Проєкт спрямований на потребу в компетенціях, стандартах, навчальних матеріалах і дидактичних форматах, важливих у новому середовищі Work4.0 в епоху четвертої індустріальної революції. Також міжнародна команда провела пілотне навчання для студентів і викладачів університетів м. Баку.

Команда класичного університету Тернополя обговорила можливості міжнародної співпраці із азербайджанськими колегами, у результаті яких укладено угоди з Азербайджанським державним університетом нафти і промисловості, Азербайджанським архітектурно-будівельним університетом і Академією Державного митного комітету Республіки Азербайджан. Окрім того, пройшли перемовини з керівництвом Азербайджанської асоціації проєктного менеджменту та представниками посольства України в Азербайджані, завдяки чому заручилися підтримкою на перспективу наших освітньо-наукових зачинань.

Робота була плідною, адже це три насичені дні комунікації з партнерами із Азербайджану , Німеччини, Іспанії та Бельгії.