» » Відкрита лекція для студентів спеціальності «Агрономія»

Відкрита лекція для студентів спеціальності «Агрономія»

Дата: 2-11-2022, 09:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулася відкрита лекція «Системи точного землеробства як інноваційна складова сучасних агротехнологій» для студентів спеціальності «Агрономія» навчально-наукового інституту інноватики природокористування та інфраструктури ЗУНУ. У ході спілкування обговорювали питання компонентів систем точного землеробства, навігації для машин, застосування агродронів у технологіях різної інтенсивності.

Начальник відділу інноваційних технологій компанії «Агросем» Вадим Ковальчук разом із співробітниками відділу Маріанною Бекмірзаєвою та Ярославом Господарським представили технології John Deere, які забезпечують можливість широкого вибору обладнання для ефективного налаштування  системи точного землеробства у господарстві, оптимізації технологічних процесів та відповідно збільшення продуктивності, розповіли про узгоджений інтерфейс Reichhardt GREEN FIT між системою Jonh Deere Auto Trac і готовими навігаційними компонентами ВКО.

Детальна характеристика багатофункціональних агрокоптерів DJI, які дозволяють спростити чимало процесів в господарствах викликала жваве обговорення в аудиторії. Ці дрони дозволяють виконувати багато завдань: обприскування полів для внесення гербіцидів, інсектицидів, фунгіцидів проведення десикації. Агрокоптер DJI Agras T30 підвищує ефективність розпилення з повітря на новий рівень, революційний корпус-трансформер забезпечує виняткову якість обприскування, особливо для фруктових дерев. З інноваційними хмарними рішеннями DJI для сільського господарства та завдяки технології малооб'ємного внесення, T30 здатний знизити споживання ЗЗР, забезпечуючи економію підприємству.

Захід відбувся у режимі діалогу та обговорення, що дало змогу учасникам поділитися досвідом та отримати необхідну для навчальної діяльності корисну інформацію.