Конференція «Ukrainian Studies Go Global»

Дата: 3-11-2022, 09:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги!

Сьогодні, З листопада о 14:00 год Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту організовує конференцію «Ukrainian Studies Go Global».

Запрошуємо до дискусії провідних дослідників із різних куточків світу: Канади, Німеччини та Британії і, звісно України, для обговорення аспектів вивчення українських студій закордоном. Під час заходу планується презентація дослідження стану українських студій закордоном та в Україні, презентація досвіду провідних закладів освіти, де вже є наявні студії та панельні дискусії на цю тему. Список спікерів ще уточнюється, але вже підтвердили участь: Констянтин Сігов, Уільям Блекер, Євген Глібовицький та інші.

Перед панельною дискусією 4 університети презентуватимуть українські студії у своїх закладах, серед них: університетський коледж Лондона, університет штату Пенсильванія, університет Варшави та університет Торонто.

Під час першої панельної дискусії разом із українськими та закордонними вишами будемо говорити про Україну очима світу: стан та перспективи вивчення, дослідження й пізнання.

Друга панель - Україна у розрізі тематичних досліджень. Збираємо в одному місці українських дослідників та візіонерів, аби з'ясувати - який інтелектуальний продукт можемо експортувати світу.

З програмою та описом конференції можна ознайомитись за посиланням: https://uagoglobal.simple.ink/

 

 

До зустрічі!