» » Зустріч із начальником Головного управління ДСНС в Тернопільській області

Зустріч із начальником Головного управління ДСНС в Тернопільській області

Дата: 3-11-2022, 10:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Тренінг «Особливості функціонування системи цивільного захисту населення в умовах воєнного стану» для студентів й аспірантів освітніх програм, викладачів факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету провів начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Тернопільській області, полковник служби цивільного захисту, доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу, доктор філософії з менеджменту Віктор Маслей.

Захід проведено у межах роботи Школи лідерів ефективного управління, що започаткована з ініціативи кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу.

 

Відкриваючи гостьову лекцію, завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу, доктор економічних наук, професор Михайло Шкільняк наголосив: «В умовах війни питання цивільного захисту населення набувають особливої ваги, оскільки від їх реалізації великою мірою залежить життя кожного із нас».

 

Начальник Головного управління ДСНС України в Тернопільській області Віктор Маслей ознайомив юнаків та дівчата з функціями та завданнями Державної служби України з надзвичайних ситуацій, специфікою їх реалізації в умовах воєнного стану, окреслив прикладні аспекти діяльності ДСНС щодо повернення до мирного життя деокупованих територій, зокрема проведення робіт з розмінування. Спікер відзначив, що успіх забезпечення цивільного захисту населення під час війни залежить від скоординованості діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій всіх форм власності, кожного громадянина.