» » Тренер з мистецтва ведення перемовин перших осіб Білого дому навчатиме студентів ЗУНУ

Тренер з мистецтва ведення перемовин перших осіб Білого дому навчатиме студентів ЗУНУ

Дата: 7-11-2022, 11:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вже зовсім скоро студенти освітньої магістерської програми «Психологія перемовин та медіація» отримають неймовірний досвід ведення перемовин від справжнього гуру у цій галузі, автора бестселерів, міжнародного тренера та засновника LATZ Negotiation пана Марті Латца.

 

З 1995 року пан Латц навчив понад 100 000 юристів та бізнес-фахівців у всьому світі, зокрема: Гонконзі, Лондоні, Пекіні, Шанхаї, Сінгапурі, Празі, Брюсселі, Сеулі та Бангкоку. Цікаво, що він навчав мистецтву ведення перемовин перших осіб Білого дому. Зокрема, президент США Барак Обама є одним із колишніх учнів пана Латца.

Марті Латц також вів перемовини для Білого дому на національному та міжнародному рівнях й упродовж десяти років був професором у Коледжі права Сандри Дей О’Коннор при Університеті штату Арізона.

Розробник стратегічних систем ведення перемовин Марті Латц витратив понад 25 років на дослідження, тестування та вдосконалення інноваційної системи ведення перемовин «Отримати перемогу!» Він умістив увесь свій досвід у 5-крокову систему, яку можуть використовувати навіть новачки, щоб опанувати цю майстерність.

Студенти групи ПСПм-11 вже отримали перші завдання на електронні скриньки від пана Латца – прочитати та проаналізувати його статті.

Очікуємо надзвичайно цікавого заняття та продуктивної дискусії.