» » Студенти відвідали ГУ ДПС у Тернопільській області

Студенти відвідали ГУ ДПС у Тернопільській області

Дата: 8-11-2022, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентам групи ОО-11 та ОО-22 спеціальності «Облік і оподаткування» факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету у межах ознайомлення з особливостями майбутньої професії було організовано екскурсію в ГУ ДПС у Тернопільській області.

Податківець Олеся Мацех розповіла студентам про особливості формування та встановлення податкової системи України, податки і збори, які сплачуються підприємствами та фізичними особами-підприємцями. Окрім того, відвідувачі мали унікальну можливість побачити копію гривні часів Київської Русі.

Пізнавальним та інформативним було ознайомлення із послугами, які надає центр обслуговув ання платників. Податківець Володимир Гузенков розповів про сучасні нововведення та електронні сервіси, зокрема електронний кабінет платника податків, який значно полегшує роботу суб’єктів господарювання, ознайомив із видами адміністративних послуг, зазначив основні інновації щодо підвищення якості обслуговування фізичних осіб й бізнесу. Цікавою для молоді була інформація про право на податкову знижку на навчання.

На завершення, студенти та куратори подякували фахівцям податкової Олесі Мацех та Володимиру Гузенкову за інформативну та пізнавальну екскурсію, а працівники ГУ ДПС у Тернопільській області побажали юнакам і дівчатам успішного навчання, досягнення поставлених цілей та, у майбутньому, бути сумлінними платниками податків!