» » Студенти ФФО інтерпретували у відеоролик актуальну тему «Фінансова грамотність»

Студенти ФФО інтерпретували у відеоролик актуальну тему «Фінансова грамотність»

Дата: 16-11-2022, 14:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах тижня фінансової грамотності, студенти факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету, освітньої програми "Банківська справа", творчо підійшли до обговорення актуальних питань сьогодення, а саме - вміння доцільно витрачати кошти.

 

Студентка Катерина Зубик зазначає: «Творчість та нові думки - це те, що нас переповнює. ЗУНУ прекрасний простір для втілення ідей у життя, більше того, наш факультет завжди підтримує наші креативні задуми, то ж так  і з'явилося на світ це відео. Ми працювали дуже старанно, адже хотілось зробити щось дійсно цікаве, тому ми постаралися висвітлити нашу тему і з теоретичної точки зору, і з практичної, тобто продемонструвати як фінансова грамотність впливає на життя. Крім того, надзвичайно цікаво було почути думку звичайних перехожих, і зробити соцопитування».

Юнаки та дівчата щиро вдячні викладачам кафедри банківського бізнесу Ользі Іващук та Галині Забчук за поради та настанови, а також Тетяні Кізимі, Наталі Коломийчук, які читали курс «Фінанси» у цьому семестрі.