Проєкт «Театр емоцій»

Дата: 21-11-2022, 14:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Проєкт відділу творчої самореалізації та виховання «Покоління талановитих» триває, а молодіжний просвітницький «Театр емоцій» - його наступник.

Керівник колективу - Оксана Прокопенко, психотерапевт, членкиня УСП, викладачка психології та соціології та завідувачка навчально методичного кабінету розповіла цікаві подробиці про свій театр.

«Проєкт створювався для участі у міжнародній конференції з дитячо- юнацької психотерапії. Мета - реалізація етюдів, пантомім та вистав, що висвітлюють актуальні психологічні й соціальні проблеми та дефіцити сучасного суспільства. Учасники привертають увагу глядача до важливих питань та проблем, а також розвивають власну емоційно-вольову сферу», - зазначає Ольга Володимирівна.

 

У театрі можуть займатися всі, хто вважає себе творчим, сміливим, відкритим до нового, а також ті, хто любить психологію.

Заняття проходять один раз на тиждень. Колектив двічі виступив на міжнародній конференції з дитячо-юнацької психотерапії у 2019 р. та 2022 р., неодноразово показував свою майстерність студентам коледжу університету,  старшокласникам міста, а також був учасником арт-зустрічі «Неформат» ЗУНУ.

У творчих планах театру продовжувати свою діяльність, створювати нові етюди.

Щоб приєднатися,  телефонуйте за номером:

+380 67 946 6593