» » Відкриття школи вихідного дня з розвитку «гнучких» навичок «SOFT SKILLS SCHOOL»

Відкриття школи вихідного дня з розвитку «гнучких» навичок «SOFT SKILLS SCHOOL»

Дата: 28-11-2022, 11:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На соціально-гуманітарному факультеті Західноукраїнського національного університету відбулося відкриття першої у Тернополі школи вихідного дня з розвитку «гнучких» навичок «SOFT SKILLS SCHOOL».

Захід об’єднав понад 50 креативних, амбітних, цілеспрямованих учнів 9-11 класів тернопільських шкіл, які готові відкривати для себе щось нове, самовдосконалюватися, а також зробити початковий внесок у своє професійне майбутнє, адже сьогодні бути креативним – це вже професія!

Деканка факультету Оксана Гомотюк та куратори школи Олена Стефанишин, Вікторія Савіцька, Анастасія Ятищук ознайомили учнів з ідеєю, метою, завданнями і структурою школи, тривалістю навчання та планом занять, а також майбутніми результатами.

Учасникам школи одразу ж запропонували спробувати «прокачати» свої «м’які навички», виконавши завдання квесту. Їм неабияк знадобилися уміння працювати в команді, стресостійкість, креативність, а здатність об’єднуватися навколо спільної мети – привела до фінального результату – відкриття нової, придатної для життя, планети у безмежному Всесвіті людських можливостей.

Завершальною точкою відкриття «SOFT SKILLS SCHOOL» стала сцена Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка, де учасники, за знайденим і відкритим кодом криптексу, знайшли сховані для них подарунки. Також під час заходу виступив молодий і дуже талановитий гурт «Аркан», який, окрім творчості, активно займається волонтерством, тому кошти, отримані за виступ, передали на благодійність.

Отож, так креативно, динамічно і, головне, результативно завершилося перше знайомство учнів зі своєю новою школою.