» » Студенти-психологи поспілкувалися із фахівцями фонду «Відродження нації»

Студенти-психологи поспілкувалися із фахівцями фонду «Відродження нації»

Дата: 5-12-2022, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ми сильні тоді, коли відчуваємо підтримку та допомогу від інших. Впоратися із викликами, які сьогодні стоять перед кожним з нас можливо лише об’єднавши зусилля та прагнення.

Така думка стала девізом нашого суспільства. У цьому щодня переконується кожен з нас, хто отримує її від інших, і той, хто її надає.

Бути фаховим психологом сьогодні – дуже складно, але вкрай необхідно та відповідально. Днями студенти, які навчаються на кафедрі психології та соціальної роботи соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ мали нагоду познайомитися із роботою фахівців, які щодня приймають складні виклики та допомагають іншим вирішити нелегкі життєві проблеми. Працівники фонду «Відродження нації» не лише розповіли про особливості своєї роботи в умовах воєнного часу, а й показали, як у реальному часі працює гаряча лінія, на яку мають змогу зателефонувати люди зі всієї України та отримати допомогу.

Вдячні працівникам фонду, а особливо Ользі Горошко, яка поділилася своїм досвідом. Він обов`язково стане у нагоді майбутнім фахівцям, які цього семестру поряд з іншими спеціальними предметами, опановували курс психологічного консультування. А особливо це цінно ще й тому, що більшість з них, будучи учасниками психологічної служби університету, зможуть застосувати свої знання на практиці, допомагаючи фахівцям-психологам ПС у підготовці тренінгів, інтерактивних заходів та інших активностей.