День Збройних сил України!

Дата: 6-12-2022, 13:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні, у 31 річницю Збройних сил України, ми вітаємо усіх воїнів України. Це свято символізує єдність та могутність наших героїв. Щодня невтомно тримаючи оборону нашої країни на передовій, військові  хоробро захищають рідну землю, виборюють свободу та незалежність, пишуть історію сучасної України й формують зрілу та відповідальну державу.  

Незламні, мужні, нескорені захисники й захисниці України! Своїм патріотизмом та сміливістю, любов’ю та відданістю ви відстоюєте суверенітет нашої країни, надихаєте на бойові подвиги,  оберігаєте спокій у родинах і світлу надію на щасливе завтра, демонструєте стійкість духу та з гідністю виконуєте покладені на вас обов’язки.

З почуттям вдячності та гордості, ми схиляємо голови й вшановуємо пам’ять героїв, які віддали життя заради нашого мирного майбутнього. Дякуємо вам за Україну!

Вітаємо викладачів і студентів, працівників й випускників університету, які у лавах ЗСУ відстоюють цілісність нашої держави. Нехай Господь береже кожного із вас, дарує міцність, впевненість, невичерпну енергію й силу. Віримо, що перемога за нами.

Правдою й справедливістю ми здолаємо ворога!

Слава Збройним силам України! Слава Україні!