» » Цифрові сервіси для освіти України

Цифрові сервіси для освіти України

Дата: 6-12-2022, 15:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Міністерство освіти і науки України у співпраці з ДНУ «Інститут освітньої аналітики»,  компанією SoftServe, за підтримки проєкту «Tech To The Rescue» та краудсорсингової ініціативи OPEN/TECH створили для університетів нашої держави інформаційний ресурс «Цифрові сервіси для освіти України».

Мета - забезпечення оперативного інформування студентів, викладачів, адміністративних працівників вишів, партнерів й волонтерів про можливості безкоштовного доступу до навчальних платформ та сервісів. Сервіс містить актуальну інформацію про ресурси: Coursera, Udemy, edX, Labster, Zoom, Google Workspace.

Також МОН України планує створити інструментарій для збору й узагальнення інформації від викладачів щодо відповідності різних онлайн-курсів навчальним дисциплінам та особливостям їхнього застосування.

Завтра, 7 грудня о 12:30 год відбудеться вебінар-презентація ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України». Долучитися до зустрічі ви можете за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/84602295203?pwd=K2tObDZnOUNXQUZUSWFHd3ZZejJvUT09#success

Доступна трансляція про вебінар опублікується на фейсбук-сторінці МОН.