» » «SOFT SKILLS SCHOOL» на соціально-гуманітарному факультеті

«SOFT SKILLS SCHOOL» на соціально-гуманітарному факультеті

Дата: 12-12-2022, 16:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах роботи школи вихідного дня з розвитку «гнучких» навичок «SOFT SKILLS SCHOOL» соціально-гуманітарного факультету працівники пресслужби Західноукраїнського національного університету провели інтерактивні заняття із учнями тернопільських закладів освіти.

Школярі мали змогу послухати тренінг «Бренд.Соцмережі.Комунікація».  У ході спілкування юнаки та дівчата дізналися про особливості ведення соціальних мереж у 2022 році та специфіку їх оформлення, платні й безкоштовні інструменти просування, вплив соцмереж на суспільство,  що таке бренд та брендинг, розглянули контент класичного університету Тернополя і соціально-гуманітарного факультету та відеолихоманку сучасності ТІКТОК. «Коли ви розробляєте контент, важливо ретельно продумувати візуальну складову, грамотно оформляти тексти, користуватися різноманітними програмами для фото, відео, сторіс, а також обов’язково відстежувати статистику, адже складно працювати ефективно, якщо не бачиш результатів», - заначила Катерина Божаківська.

Згодом молодь працювала над удосконаленням навичок командної роботи, ближче знайомилася з учасниками школи та об’єднувала свої зусилля, аби ефективно проводити час із однолітками.

Родина соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ продовжує активно працювати із амбітними і креативними учнями, формує та розвиває універсальні навички, які дають змогу швидко адаптуватися до нових умов, вирішувати нестандартні завдання й взаємодіяти з іншими людьми.

«SOFT SKILLS SCHOOL» на СГФ – це школа молодих, творчих особистостей, які обрали шлях особистісного самовдосконалення.

Разом формуємо молодь сучасного, креативного та гнучкого суспільства!