» » Вітаємо випускників бізнес-школи START UP!

Вітаємо випускників бізнес-школи START UP!

Дата: 15-12-2022, 11:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Впродовж 3 місяців навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету був освітньо-креативним майданчиком для реалізації проєкту Бізнес-школа START-UP, що реалізувався Агенціями регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО у співпраці з Тернопільською бізнес-школою та Фундації ЗМІН.

Три місяці наполегливої роботи, емоційної витримки і стійкості, фаховості і креативності, згуртованості і класного нетворкінгу, а ще багато корисної інформації, контактів, інсайтів і актуальних дискусій! Бізнес-школа START UP вітає своїх перших випускників!

Насичена програма з 3 модулів по 10 занять кожен, у тому числі з:

основ бізнесу та створення Start Up

основ ІТ і створення web-сайтів

ділової англійської мови.

 

5 спікерів - Сергій Вінницький, Олег Луцишин, Руслана Луців, Світлана Стецюк (Тернопільська бізнес-школа ЗУНУ) і Катерина Белюх з ТНПУ ім. В. Гнатюка. Усі професіонали своєї справи, які допомагали школярам розвивати креативність, дизайн-мислення, навички бізнес-моделювання, створення сайтів і роботи в команді, а також комунікаційні та цифрові навички.

3 виїзні модулі (бізнес-тури) на еко-ферму "Веселі козенята", у фермерське господарство "ГАДЗ" та в компанію "Молокія", які є гідним прикладом втілення унікальної бізнес-ідеї, успіху щоденної наполегливої командної роботи, сталого розвитку економіки нашої області і України загалом.

3 місяці школярі покроково працювали над створенням власних бізнес-ідей, а свої бізнес-проєкти команди презентували викладачам та батькам на останньому занятті.

12 випускників бізнес-школи START UP отримали дипломи про успішне завершення навчання, а основне - базові знання з основ бізнесу, ділової англійської та створення сайтів, а також багато позитивних емоцій і корисних знайомств!