#МіжнароднийЗУНУ

Дата: 16-12-2022, 15:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Інтенсивно та насичено проходять робочі тижні у навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.  

  • 7 грудня у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 4.0» відбулася зустріч з Василем Сличко, представником Центру протидії дезінформації при РНБО України. Говорили про маніпулятивні технології в медіа.
  • 8 грудня - підсумкова зустріч проєкту - тренінг для підвищення кваліфікації та нетворкінгу працівників міжнародних відділів ОВА України. Організатор  - Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв. Партнерами виступили: МЗС України, Фонд Ганнса Зайделя в Україні, Дипломатична академія України, Західноукраїнський національний університет.  33 спікери та 5 модулів, у яких взяли участь понад 100 учасників.
  • Відбулися ІІ Міжнародні наукові читання ім. Б. Гаврилишина, організатором яких є кафедра міжнародних відносин та дипломатії. Спільні учнівсько-студентські відео та есе про відповідальність людини не залишають байдужими.
  • Завершив свою роботу 3-місячний проєкт Бізнес-школа START UP, що реалізувався Агенціями регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО у співпраці з Тернопільською бізнес-школою та Фундації ЗМІН.
  • Розпочалися курси підвищення кваліфікації «Європейський регіоналізм: практичне втілення» на базі Тернопільської бізнес-школи навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина. Захід реалізується у рамках проєкту Програми Жана Моне ЕРАЗМУС+ 101048216 – REFRAG – ERASMUS-JMO-2021-HEI-TCH-RSCH «Регіональна інтеграція: європейський бенчмарк в умовах викликів глобальної фрагментації (REFRAG)».
  • 11 грудня на базі кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій проведено квест English speaking world, учасники перевірили свої знання іноземної мови та комунікації.
  • Відбулась перша пілотна форсайт-сесія «Create New Ukraine», яка об’єднала креативну, розумну та сміливу молодь нашого міста, а також усі кафедри інституту. «Create New Ukraine» - унікальний авторський проєкт Тернопільської бізнес-школи.
  • 14 грудня – презентація 23-го випуску наукового щорічника «Україна дипломатична» та фірмових видань ГДІП.

Активно працюємо, культурно збагачуємося та формуємо сучасну освіту!