» » Інтерактивний тренінг у межах Молодіжної форсайт-сесії «Create New Ukraine»

Інтерактивний тренінг у межах Молодіжної форсайт-сесії «Create New Ukraine»

Дата: 19-12-2022, 11:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» взяли участь у першій пілотній Молодіжній форсайт-сесії «Create New Ukraine», яка об’єднала креативних, розумних та сміливих юнаків і дівчат нашого міста.

«Create New Ukraine» – унікальний авторський проєкт Тернопільської бізнес-школи, який пропонує учасникам створити спільну «big picture ideas» майбутнього України у різних аспектах: політичному, економічному, соціально-культурному, міжнародному. Під час брейнштормінгу було опрацьовано різні сценарії розвитку подій та створено спільне бачення бажаного майбутнього від 5 команд.

За 4 години інтенсивної роботи та поєднання креативних зусиль молоді, було створено карту спільних мрій майбутнього. Великі справи починаються з мрії, а проєктування майбутнього зазвичай стає першим кроком до його формування. Під час форсайт-сесії учасники прокачали навички креативного і критичного мислення, вчилися аналізувати причинно-наслідкові зв’язки щодо функціонування основних сфер суспільного життя, дискутували на суспільно-важливі теми, вчилися створювати нове та корисне як для себе, так і для суспільства, комунікували у команді, презентували й аргументували інноваційні ідеї, систематизували основні проблеми, які заважають Україні розвиватись на “великій швидкості”, моделювали рішення щодо вирішення накопичених проблем, визначали акупунктурні точки майбутнього “прориву” нашої держави, засвоїли інструменти стратегічного прогнозування за методологією SWOT-аналізу, змоделювали візію нашого майбутнього, спрогнозували тренди розвитку України до 2050 року і створили модель нового суспільного договору.

Учасники отримали задоволення від емоційно-насиченого дійства та висловили щиру вдячність організаторам за цікавий і неординарний захід.

Чекаємо нових зустрічей!